MEXICO!! - Reisverslag uit Colima, Mexico van Lincy Tillaart - WaarBenJij.nu MEXICO!! - Reisverslag uit Colima, Mexico van Lincy Tillaart - WaarBenJij.nu

MEXICO!!

Door: Lincy

Blijf op de hoogte en volg Lincy

29 Maart 2009 | Mexico, Colima

Holaaaa lieve mensen!
Mijn eerste blogje vanuit MEXICO! En op dit moment nog wel midden in de bergen!
Ons laatste uurtje reizen is ingegaan, dus over ’n uurtje zijn we als het goed is op het weeshuis. Ferry komt ons zo ophalen bij het busstation.
Even alvast wat voor mij blogje schrijven. Soof en Doris liggen op dit moment heerlijk lief te slapen. En voordat we zo meteen het busstation voorbij rijden moet ik iets verzinnen om wel wakker te blijven!
Nou, wat ’n reis! Halleluja! Als ik het zo goed tel, zijn we zo’n 32 uur (of meer) onderweg geweest. Dan reken ik wel vanuit Veghel naar Colima, Mexico.
Gisteravond waren we helemaal gesloopt van de vluchten. Moet zeggen dat de vlucht wel voor 100% mee viel! Heerlijke stoelen, Madagascar op m’n schermpje (de andere drama films kon ik op dat moment nog niet echt aan ;)) & lekker eten!
Maargoed! Eerst nog even over m’n afgelopen weekje. Wou nog graag wat schrijven over m’n voorbereidingen maar was er niet meer aan toe gekomen.
Super drukke, maar wel ontzettend leuke week gehad! Veel afscheid van lieve vriendjes en vriendinnetjes, overal lekker wezen eten. En nog even lekker vry dagje met m’n schatje!
Zaterdag vroeg op, samen met Mam, Pap, Thom, Bren & Kim (Thnks nog lieve schatjes!) naar Schiphol..
Aangekomen is onze lieveeeeee Doris natuurlijk haar reisschema vergeten. Maar gelukkig alles opgelost. En met zo’n 50kg ingecheckt. Ready to GO!
Gek om zo afscheid te nemen. Die mannen zeggen dan wel; Je komt nog terug! Je gaat niet emigreren! Maar toch… Maakte het allemaal niet makkelijker op.
Dan nog die lieve Mella achter laten daar zo op Schiphol. Zo vaak over nagedacht. Het afscheid met z’n 3tjes.. Met z’n 3tjes door die gate. En nou laat je er eentje zo achter! Onze droom, en voor één houdt het op… We zullen je missen, schat! Maar je bent er toch bij voor ons!
Lekker in het vliegtuig gaan zitten, en nog even de lieve kaartjes, brieven etc. doorlezen. Dan gaat het pas echt even door je heen. Dat je dit mee gaat maken. Dat je even weg bent uit Nederland, dat je dingen achterlaat. En ook zeker veel dingen gaat missen.
Het lieve fotoboekje van Bren is daarom al meer bekeken dan een ander fotoboek ever ;)
Maargoed! Al dat drama laten we nu nog maar even achter ons.
We gaan! En we zyn er byna. Ben benieuwd! Op dit moment zie ik alleen maar bergen, nog meer bergen, wat boompjes, 2 snurkies, soms ’n koetje, en het belangrijkste; SUN! Heerlijk weer buiten. Moet allemaal goed komen met ons. Ben ontzettend benieuwd hoe het met de kindjes is, en wat ons allemaal te wachten staat!
Ik wil nog iedereen even snel bedanken voor de lieve smsjes, krabbels, kaartjes, smsjes! Ik heb nog niet helemaal de tijd gehad om iedereen terug te sturen etc. Maar vind het fijn dat er aan gedacht is!

Ik ga even die 2 snurkies wakker maken. Kan Doris d’r spulletjes vast weer by elkaar rapen. Want heb deze afgelopen 30 uur al te vaak gehoord; Waar is m’n paspoort? Huh, waar is dat? Ik ben dat vergeten! En nu? Doris! Ja? Je schoenen liggen nog voor in de bus! Laatste keer!
Hahahah, wat zullen wy lekker volwassen en zelfstandig worden hier! (Hoop ik?!)

Nou, ik ga hier stoppen! Laat jullie snel weten hoe het in Colima is.

Beso. X

• 29 Maart 2009 - 17:17

Mamssss:

Ow, gelukkig maar....alles is goed gegaan

• 29 Maart 2009 - 17:26

Kimm:

Aaah fijn dat alles goed is gegaan en ik wens je een super leuke tijd toe !!(K)

• 29 Maart 2009 - 17:26

Loes:

He meidje, geweldig te horen dat het allemaal zo goed gegaan is...
    En je zal wel gebroken zijn na 32 uur reizen.... Maar ben benieuwd hoe je ontvangst daar is en hoe het met de kindjes is !!

Ik volg je hier wel,

Dikke kuss

• 29 Maart 2009 - 17:45

Mandy R:

hallo meiden!!
    gelukkig dat jullie goed aan zijn gekomen!
    veel plezier de komende tijd! de doe groeten aan doris en sofie!
    ik hou jullie waarbenjij zeker wel in de gaten!! HAHA ik wens jullie een leuke tijd samen..
    groetjes mandy

• 29 Maart 2009 - 17:54

Lise:

Welkom in Mexico!!
    Ben je er al bijna?
    We zijn benieuwd naar jullie komst!

• 29 Maart 2009 - 17:59

Esther:

Wat leuk om te lezen. Heel veel plezier. Geniet van de eerste indrukken en alles wat je te wachten staat de aankomende tijd.

Liefs, x Esther

• 29 Maart 2009 - 18:17

Tamara:

Geniet ervan linsje!

• 29 Maart 2009 - 18:43

Krista:

Wauw.. lins super mooi om te lezen en natuurlijk de verhalen doris heel herkenbaar..:P

Wij hebben morgen onze eerste stage dag dus.. word even spannend.. veel plezier daar de groetjes aan sofie en doris..

Kusjes..

• 29 Maart 2009 - 18:55

Bart:

Hee Lincy, gekske! :D
    Veel plezier daar en succes!

Kusss, Bart

• 29 Maart 2009 - 19:46

Liske:

heey meissie!!

wat fijn dat alles goed is gegaan.
    heel veel plezier en pas goed op jezelf.
    koessies

• 29 Maart 2009 - 19:56

José Van Diepen:

Meiden,

Ik heb jullie niet persoonlijk een heel goede reis en verblijf kunnen wensen, vandaar maar op deze manier: ontzettend veel plezier, een goede stage gewenst en blijf gezond!
    Vanuit Veghel zullen we jullie volgen!

groet,
    José van Diepen

• 29 Maart 2009 - 20:16

Lisanne:

super dat het allemaal zo goed gegaan is!

haha die Doris ook! dat kennen we van haar! ;)

ben erg benieuwd hoe de mexicaantjes daar zijn en hoe het jullie bevalt.. nou even lekker uitrusten van de reis en dan volop genieten! veel plezier meisjes!
    xxxx

• 30 Maart 2009 - 05:07

Maris:

Heeej meis,

gelukkig is alles goed gegaan,
    veel succes en heel veel plezier daar,

xxies liefs mij

• 30 Maart 2009 - 05:29

Melanie:

Heeeeeee Lieverd, wauwsie!

Gelukkig zie ik dat je goed op mijn poppetje past! BLIJF DAT DOEN!!
    Ook fijn dat de reis zo goed is verlopen! En maak je niet druk over mij, we houden elkaar op de hoogte moppie!

Dikke kuss

• 30 Maart 2009 - 06:38

Marleen:

Mn eerstte 5 min op mn stage in Veghel verdiep ik mij meteen in deze eerste Mexicaanse blog. Fijn dat alles goed is gegaan! Hoop snel wat foto's te zien chick!
    LiefsX

• 30 Maart 2009 - 08:34

Smuldorito :

Lieffie! Bly dat je veilig en wel bent aangekomen.. Ik hoop dat ik snel wat foto's vanuit hier kan bekijken... Ben erg benieuwd!

Mexicaantje, Take Care!

KUS

• 30 Maart 2009 - 08:39

Geert Meijer:

Hola muchachas,

Goed om van jullie te horen, fijn dat de reis zo goed verlopen is.

Neem de tijd om te wennen en om de cultuurshock te verwerken!

Buena suerte y saludos! Geert Meijer.

• 30 Maart 2009 - 09:25

KoennK:

Linsss!!

Damnn, ik heb je niet meer gesproken :(
    Helaas, mijn fout! Toff dat je al goed bent aangekomen, ik ben benieuwd naar je volgende blog ;)

Liefs!

• 30 Maart 2009 - 11:42

Pap:

Hey meiske, fijn dat je er bent !

Hoop dat je een leuke tijd tegenmoet gaat samen met jou medereizigers.

Heel veel liefs en de groeten van oma en opa.

X Pap

• 30 Maart 2009 - 11:43

Pap:

Hey meiske, fijn dat je er bent !

Hoop dat je een leuke tijd tegenmoet gaat samen met jou medereizigers.

Heel veel liefs en de groeten van oma en opa.

X Pap

• 30 Maart 2009 - 13:26

Reneetje:

Woee het klinkt allemaal nog zo spannend en je reis is net begonnen!
    Waa.. have fun geniet van de zon.. hier hebben we ehm ook een klein beetje!
    Succes met de kids !
    Liefsss kus

• 30 Maart 2009 - 15:04

Marita:

Lincy !!

En al aan het genieten?
    Heerlijk om je verhaal te lezen, word zelfs Jaloers,maar krijg er toch ook echt kippenvel van!
    Ik zal je blijven volgen !

Dikkie Kus marita

• 30 Maart 2009 - 15:19

Caroline:

Heee meisje! alles goed gegaan zo te lezen! fijn voor je.. iig geen vertragingen enz ;)
    Nou hoop dat verder alles goed zal gaan, en maak er een leuke nooit te vergeten tijd van ;) en veeeeeel fotos en videos maken he :D

Ik hou alles bij ;)
    Veel plezier en succes!
    Liefs Xxx

• 30 Maart 2009 - 19:14

Lysanne:

Hee mexicaantjes,

Leuk om dit even te hebben gelezen.... Fijn dat alles goed is gegaan, maar 32 uur is echt niet normaal!

Ga er maar gauw van genieten daar... xxx

• 30 Maart 2009 - 19:35

MiepPp:

He linss....

echt super relax dat je goed bent aangekomen..meteen een heerlijk zonnetje!!!
    geniet van je tijd daar!!

kusss Miepp

• 31 Maart 2009 - 08:32

Kelly:

Hee meid! Wauw, zit je gewoon even aan de andere kant van de wereld! Wat is het snel gegaan en wat knap dat je deze stap hebt gezet met je reisgenootjes! Geweldig.. oooh en ga nu maar snel genieten want dit is een ervaring die je nooit meer gaat en ook niet mag vergeten!

xx Kelly

• 31 Maart 2009 - 16:38

Mariska:

Lincy(L)
    Leuke fotos op je site,
    ik hou het allemaal bij vind ik erg leuk
    genietse daar,
    hier is het ook wel redelijk weer;)
    toch ben ik jaloers!
    spreek jeee (K)

• 31 Maart 2009 - 19:09

Michelle:

Hey Linsjeee!!
    Aaaah super gaaf dat jij nu daar bent !! Ik hoop dat je echt een super tijd gaat krijgen daar.. maar dat komt helemaal goed! je zal het misschien wel op bepaalde momenten moeilijk krijgen maar ff doorbijten ;) dan komt dat helemaal goed met joudaar.. al die nieuwe dingen die je daar te leren krijgt enzo dat kan niemand je later meer afpakken! ik ben echt trots op je!! haha nou meid, ik geniet nog ff van mn laatste 11 daagjes op lanzarote.... *zooo snel voorbij gegaan mijn god!! en dan zie ik jou als je weer thuis bent over 4.5e maand.. waarschijnlijk poepie bruin!! haha! nou meis, geniet er met volle teugen van!! en heel veel succes!!
    Dikke Kusss! Liefs, Michelle

• 31 Maart 2009 - 19:45

Dianne:

Hee Lincy!!
    super leuk voor je, succes daar.. komt vast goed!! ik volg het hier allemaal :D..

Xx Dianne VD

• 01 April 2009 - 09:48

Lauwss:

Hee Lins'
    Gelukkig is alles goed gegaan !!
    Ik ga aan je denken en met je mee lezen :D

have fun'

Kissie